Lidköping vann mot Stenungsund

Lidköping utklassade Stenungsund på hemmaplan

Lidköping dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Stenungsund i division 1 västra herr med hela 12-3 (5-1, 4-2, 3-0).

– En bra studs tillbaka efter gårdagens tunga nederlag. Många slitna kroppar idag men vi gör jobbet som krävs för att säkra tre poäng, kommenterade Lidköpings tränare Jonas Olsson.

Stenungsunds tränare Kevin Nilsson tyckte så här om matchen:

– En hyfsat bra match egentligen men vi har våra dippar och när vi har dem släpper vi in en del mål tyvärr. Det är lägstanivån som blir lite för låg helt enkelt. Sen är Lidköping bra idag. Det märks att de förbereder sig för slutspel med ett intensivt spel under hela matchen oavsett ställning på tavlan.

I första perioden var det Lidköping som var starkast. Laget vann perioden med 5-1.

Lidköping var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 4-2 och ställningen efter två perioder var 9-3.

Lidköping fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 12-3. Målen i sista perioden gjordes av Alfred Åkervall, Albin Bragd och Oscar Garyd.

Marcus Nilsson gjorde fyra mål för Lidköping och spelade dessutom fram till ett mål, Samuel Magnusson stod för fyra poäng, varav två mål, Mattias Olausson hade tre assists och Alfred Åkervall gjorde två mål och totalt tre poäng.

Med en omgång kvar är Lidköping på fjärde plats i tabellen, medan Stenungsund är på elfte plats.

På söndag 13 mars 16.30 spelar Lidköping hemma mot Karlstads IBF Ungdom, och Stenungsund borta mot Floda.

Matchrapporter: Linköping vann på bortaplan mot Lidköping Jonsson och Engström säkrade segern för Surahammar mot Lidköping Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping Berg fortsätter skörda segrar hemma – vann med 6-1 mot Lidköping Målfest för Lidköping hemma mot IBF Norrköping