Hagunda förlorade mot Kalmarsund

Utklassning när Kalmarsund besegrade Hagunda i IFU Arena

Kalmarsund hade inga problem med Hagunda i Superligan SSL herr, och vann borta med utklassningssiffrorna 8-2 (4-0, 3-2, 1-0).

Segern var Kalmarsunds åttonde på de senaste tio matcherna.

Kalmarsund spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom två mål av Filip Langer, ett mål av Kim Nilsson och ett mål av Tim Andersson Carlsson i slutet av perioden. Kalmarsund var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 2-7.

12.49 in i tredje perioden nätade Kalmarsunds Kevin Haglund på nytt och ökade ledningen för Kalmarsund. Det fastställde slutresultatet till 2-8.

Kevin Haglund gjorde två mål för Kalmarsund och totalt fyra poäng och Filip Langer stod för tre poäng, varav två mål.

Med en omgång kvar är Hagunda på tolfte plats i tabellen, medan Kalmarsund är på andra plats.

På lördag 12 mars 15.00 spelar Hagunda borta mot Pixbo Wallenstam, och Kalmarsund hemma mot Falun.

Matchrapporter: Växjö vann och kvitterade mot Kalmarsund Kalmarsund tog ny seger mot Växjö Likaläge i matchserien efter Växjös seger mot Kalmarsund Kalmarsund fick en bra start mot Växjö Kalmarsunds seger spiken i kistan för Karlstad – som åker ur serien