Surahammar vann mot Örebro SK IBK

Surahammars seger spiken i kistan för Örebro SK IBK – som åker ur serien

Örebro SK IBK åker ur division 1 mellersta herr. Det står klart efter en ny förlust, 1-8 (1-3, 0-1, 0-4), borta mot Surahammar. Laget har bara tagit fyra segrar den här säsongen.

Surahammar hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.54 genom Axel Jinnestrand innan Örebro SK IBK kvitterade.

Innan perioden var över hade Surahammar tagit ledningen med 3-1. Efter 10.34 i andra perioden nätade William Schlugi, framspelad av Elias Söderberg och ökade ledningen för Surahammar. Surahammar fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-1. Målen i sista perioden gjordes av Alexander Schlugi, William Schlugi, Simon Eleholm och Alexander Schlugi.

Noterbart är att Surahammars Jonas Engström stod för tre poäng, varav två mål.

För Surahammar gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i serien.

I nästa match möter Surahammar Skälby borta och Örebro SK IBK möter IBF Västerås hemma. Båda matcherna spelas lördag 12 mars 16.30.

Matchrapporter: Målfest för Berg hemma mot Surahammar Jonsson och Engström säkrade segern för Surahammar mot Lidköping Linköping fortsätter skörda segrar hemma – vann med 9-5 mot Surahammar Surahammar vann efter avgörande i tredje perioden mot IBF Norrköping Örebro Innebandys segerrad fortsätter efter 8-5 mot Surahammar