Craftstaden förlorade mot CL98IC A

CL98IC A kvalklart efter seger mot Craftstaden

Efter en bra säsong i division 1 östra Götaland herr är CL98IC A nu klart för kval till Allsvenskan. Det efter seger, 8-6 (1-2, 4-3, 3-1), på bortaplan mot Craftstaden.

CL98IC A har nu fyra raka segrar. Craftstaden har åtta förluster i rad.

Craftstaden startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Filip Mattsén och Albin Brundin innan CL98IC A svarade och gjorde 2-1 genom Filip Gustafsson. I andra perioden var det i stället CL98IC A som hade övertaget. Laget vann perioden med 3-4 och ställningen efter två perioder var 5-5.

I tredje perioden var det i stället CL98IC A som hade greppet. Laget vann perioden med 1-3 och matchen med 8-6.

Noterbart är att Filip Gustafsson gjorde tre mål för CL98IC A.

Med en omgång kvar är Craftstaden sist i serien, medan CL98IC A är på fjärde plats.

I nästa match, lördag 12 mars 16.30, har Craftstaden Hovshaga borta i Hovshaga Sporthall, medan CL98IC A spelar borta mot Växjö IBK U.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug Jonathan Ronsten gjorde två mål för CL98IC A i segern mot Hovshaga CL98IC A besegrade Munka-Ljungby efter Hannes Slöjdares dubbel Olofström avgjorde tät match mot CL98IC A i tredje perioden