allsvenskan
Höllviken och Västerås är två av lagen som kommer visas i studiosatsningen.
Foto: Jimmy Palm och Thörnbergs Sportfoto
Allsvenskan

Studiosändningar införs i Allsvenskan

ANNONS

Svensk Innebandy gör en studiosatsning på Dam- och Herrallsvenskan under slutomgångarna.

"Studio Allsvenskan" kommer göra premiär den 5, i samband med toppmötena Västerås-Skoghall (dam) och Höllviken-Warberg (herr).

Det är Svensk Innebandy som står bakom satsningen som kommer innehålla en fem timmars lång studio.med uppsnack, experter, gäster och reportage i samband med ovan nämnda matcher som sänds på Innebandy.tv. Formatet återkommer även den 13 mars och kommer kunna ses gratis av alla.

Det kommer också bli två välkända namn som experter: Mattias Samuelsson och Anna Wijk, som båda kommenterade VM för SVT i december förra året. Kommenterar gör Marcus Magnusson samtidigt som Lisa Eskils leder sändningen.

– Vi vill bygga Svensk Innebandy större och starkare, vi har redan VM i SVT och SSL i Sportexpressen, i arbetet framåt har vi nu skapat ett nytt sätt att visa upp och lyfta Allsvenskan som är vår näst högsta serie. Studio Allsvenskan kommer förutom spännande matcher, bjuda på intresseväckande inslag där tittarna kommer få lära känna profiler och lag på sin resa mot SSL, men också innehålla gäster och intressanta samtal i studion med bl.a. landets främsta experter Anna Wijk och Mattias Samuelson. Det kommer garanterat bli medryckande sändningar och är en viktig test för oss då vi planerar för fortsättning i höst efter utvärdering av dessa två helger, säger Mikael Ahlerup.     
 

Annons

 


TV: AIK-tränaren: ”Det är för få matcher i Allsvenskan”

Magnus ”Binge” Jäderlund: ”Vill vi lufta unga spelare och ge dem förtroende så kan vi inte bara ha 22 omgångar”

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Dam?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.

UNIHOC SUPERSKIN MAX 29

Spelare: Emelie Wibron, Thorengruppen

Antal mål: 50

Emelie avgjorde inte bara VM-finalen för Sverige, hon vann också skytteligan i SSL med 50 mål. Noterbart är att hon på sitt SUPERSKIN MAX 29-skaft har kopplat på bladet Player neongul PE, och grepplindan som hon använder är Top Grip.


Köp Player PE-bladet här (pris: 299 kr)

Köp Top Grip-grepplindan här (pris: 150 kr)


Den här artikeln handlar om: