Visby IBK förlorade mot Bele Barkarby

Bele Barkarby tog bonuspoängen borta mot Visby IBK

Matchen i Allsvenskan norra herr mellan hemmalaget Visby IBK och gästande Bele Barkarby var oavgjord vid full tid, 4-4. Först i förlängningen kom avgörandet, där Bele Barkarby spikade segerresultatet, 5-4 (2-2, 0-2, 2-0, 1-0). Stor matchhjälte 25 sekunder in i förlängningen blev Jacob Sagmeister som stod för det avgörande målet.

Visby IBK började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 02.45 slog Robin Markström till på pass av Anders Skoog.

Bele Barkarby kvitterade till 1-1 efter 11.12, genom Oscar Kristensen framspelad av Sam Madani.

Laget tog också ledningen efter 14.12, genom Jacob Sagmeister framspelad av Filip Grapne.

Visby IBK kvitterade till 2-2 efter 16.27, genom Markus Jovic på pass av Jacob Almström.

I andra perioden var Visby IBK starkast och gick från 2-2 till 4-2 genom mål av Markus Jovic och Martin Roos. 2.15 in i tredje perioden slog Bele Barkarbys Sam Madani till på pass av Helmer Hernegran och reducerade åt Bele Barkarby.

Bele Barkarby kvitterade till 4-4 med 19 sekunder kvar att spela genom Rickard Jarnling på pass av Helmer Hernegran.

I förlängningen tog det 25 sekunder innan Bele Barkarby också avgjorde till 4-5. Stor matchhjälte blev Jacob Sagmeister, framspelad av Oscar Kristensen.

Med två omgångar kvar är Visby IBK på sjunde plats i tabellen, och Bele Barkarby är på femte plats.

Lördag 5 mars möter Visby IBK Onyx borta 15.00 och Bele Barkarby möter Sätra borta 14.00.

Matchrapporter: Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Tre klara poäng för Visby mot Järfälla Bele Visby klart för kval till Superligan Visby vann stort senast – nu tog IBF Falun Utveckling revansch