Nykvarn Ungdom vann mot Onyx

Nykvarn Ungdom fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Nykvarn Ungdom i Allsvenskan norra herr. På lördagen mötte laget Onyx i Furuborghallen och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Onyx blev 7-1 (1-1, 3-0, 3-0).

Första perioden var jämn. Onyx inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Leo Johansson efter bara 58 sekunder, men Nykvarn Ungdom kvitterade genom Oscar Janthe efter 15.51. Nykvarn Ungdom spelade bra i andra perioden och gick från 1-1 till 4-1 genom mål av Linus Martinsson, Filip Karlsson och Kevin Rigogiannis. Nykvarn Ungdom fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av Oscar Janthe, Oscar Fondelius och Valdemar Ahlroth.

Med fyra omgångar kvar är Nykvarn Ungdom i serieledning, medan Onyx är på elfte plats.

På onsdag 23 februari 19.00 spelar Nykvarn Ungdom borta mot Strängnäs, och Onyx hemma mot Tullinge.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för Linköping – efter 7-6 mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för FCH – efter 6-5 mot Nykvarns IF