Nils Viberg, vd Prioritet Finans.
Foto: Daniel Stiller
Superligan

SSL växlar upp efter covid - ny stjärnsponsor klar

ANNONS

Sverige största företag på fakturaköp klar som sponsor för Svenska Superligan.

En stor sponsor är presenterad för innebandyns högsta herr- och damliga.  Det är Prioritet Finans som blir SSL-första nya partner sedan organisationen tog över partnerrättigheterna helt från Svenska Innebandyförbundet.

– Innebandy är en av Sveriges största sporter sett till utövare och därmed en viktig del i den samhällskraft som idrotten är. Den är tillgänglig och öppen för alla med kärnvärden som jämlikhet, inkludering och nytänkande. Innebandy växer globalt, med SSL som det främsta varumärket. Det känns väldigt roligt att få vara en del av det, säger Nils Wiberg, vd Prioritet Finans till SSL.se.

Svenska Superligan (SSL) innehåller totalt 28 lag fördelade på 14 herr och 14 damlag. Prioritet Finans har redan idag samarbete med förbunden i friidrott, skidor, fotboll och handboll samt klubbarna IFK Göteborg, Malmö Redhawks och Djurgårdens IF.  Årligen väljer mer än 6 000 företag att sälja sina fakturor till faktureringsföretaget Prioritet Finans där de köper fakturor för närmare 14 miljarder kronor varje år. Fördelen att sälja sina fakturor till Prioritet Finans är att företagen får pengar utbetalda direkt istället för att vänta tills fakturan betalas.  

– Prioritet Finans är en stor och seriös aktör inom svensk idrott och vi är väldigt glada över att de nu blir en del av Svenska Superligan. De har en stark tro på idrotten som en kraft för att skapa inkludering och positiva värderingar. Det är en övertygelse som vi delar och vi ser fram emot ett givande samarbete, säger SSL:s ordförande Krister Kalte till SSL.se 

Annons

Highlights: Kalmarsund-Linköping 3-4

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Dam?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.

UNIHOC SUPERSKIN MAX 29

Spelare: Emelie Wibron, Thorengruppen

Antal mål: 50

Emelie avgjorde inte bara VM-finalen för Sverige, hon vann också skytteligan i SSL med 50 mål. Noterbart är att hon på sitt SUPERSKIN MAX 29-skaft har kopplat på bladet Player neongul PE, och grepplindan som hon använder är Top Grip.


Köp Player PE-bladet här (pris: 299 kr)

Köp Top Grip-grepplindan här (pris: 150 kr)


Den här artikeln handlar om: