Notification

Bästa sidorna för innebandybetting

Innebandy är en fartfylld och underhållande sport. Många bettingsidor erbjuder odds på innebandy och ger sporten det utrymme som den förtjänar. I den här artikeln går vi igenom vad som...

Innebandy är en fartfylld och underhållande sport. Många bettingsidor erbjuder odds på innebandy och ger sporten det utrymme som den förtjänar. I den här artikeln går vi igenom vad som är viktigt vid val av bettingsida för innebandybetting.

Det är först och främst viktigt att lyfta fram det faktum att betting på innebandy ska vara ett nöje och en kul grej, utan att riskera pengar som man inte har råd att förlora. Du kanske ska beskåda en match i Svenska Superligan och vill krydda upplevelsen med att satsa en liten slant på att ditt favoritlag. Eller också känner du dig lite extra initierad beträffande ett enskilt lags potential och vill - i form av ett långtidsspel inför säsongen - spela på att det berörda laget vinner SM-guld.

Massvis av bettingsidor i Sverige har spel på innebandy. Det kan dock vara stor skillnad mellan olika spelbolag när det handlar om till exempel utbud och odds.

Vilka är de viktigaste parametrarna vid val av bettingsida för innebandy? 

Det är framför allt viktigt att välja ett spelbolag som har svensk licens. Spelbolaget med svensk licens har väldigt hårda krav på sig i allmänhet från Spelinspektionen och eventuella vinster är dessutom skattefria för dig som spelare.

Ett stort utbud är en annan viktig parameter. Ju större och bredare utbud desto bättre. Majoriteten av de svenska bettingsidorna med innebandy i utbudet täcker Svenska Superligan men det kan vara lite tunt i övrigt hos vissa spelbolag. 

Höga odds är också en viktig detalj. Det behöver inte skilja så mycket i odds i enskilda matcher. Dessa oddsskillnader kan dock spela en enorm roll över tid för dig som spelare och vara helt avgörande för om du går med vinst eller förlust i slutändan.

En hög användarvänlighet är också av högsta vikt. Det ska vara smidigt och enkelt att navigera sig runt hos det aktuella spelbolaget och hitta det man söker - oavsett om man är nybörjare eller en rutinerad bettare.

Säkra och snabba betalningsmetoder ska också lyftas fram. Swish och Trustly - både för insättningar och uttag - ska helst finnas att välja på. På så sätt säkerställs trygga, snabba och smidiga betalningar utan en massa krångel.

En eventuell insättningsbonus kan för övrigt vara ett plus i kanten men det att villkoren är goda. Inte minst det som avser minimumodds och omsättningskrav, som ska vara låga. Om det handlar om en insättningsbonus utan krav på att sätta in pengar är det extra attraktivt. Insättningsbonus utan insättning är dock tyvärr ytterst sällsynt bland bettingsidor med svensk licens. Se till att ha stenkoll på villkoren och reglerna för aktuell insättningsbonus för att undvika missförstånd.