Tyresö Trollbäcken vann mot Rotebro

Tyresö Trollbäcken ryckte i sista perioden och vann mot Rotebro

Tyresö Trollbäcken vann hemma mot Rotebro i division 1 östra Svealand herr med 7-5. Matchen var helt jämn efter två perioder, 4-4, innan Tyresö Trollbäcken avgjorde i sista perioden.

Matchen fortsatte att vara jämn i första perioden. Perioden slutade 3-3 och resultatet var 3-3 efter en perioders spel.

I andra perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 1-1 och resultatet var 4-4 efter två perioders spel.

Tyresö Trollbäcken stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 4-4 till 7-4.

Rotebro reducerade dock till 7-5 genom Simon Fungdal när bara fyra minuter återstod att spela, och skapade åter spänning matchen.

Det här betyder att Tyresö Trollbäcken är kvar på femte plats, och Rotebro stannar sist, på elfte plats, i tabellen.

Tyresö Trollbäcken tar sig an Farsta i nästa match borta onsdag 16 februari 19.45. Rotebro möter Vallentuna hemma torsdag 17 februari 20.00.

Matchrapporter: Sundsvall FBC utklassade Tyresö Trollbäcken på hemmaplan IBK Dalens seger spiken i kistan för Tyresö Trollbäcken – som åker ur serien Ryck i sista perioden avgjorde för Tyresö Trollbäcken borta mot Skälby Tyresö Trollbäcken vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Djurgården Förlust mot Sirius trots comeback för Tyresö Trollbäcken