Skoghall vann mot Floda
Montage
Matchrapport

Skoghall vann hemma mot Floda

ANNONS

Skoghall vann matchen hemma mot Floda i division 1 västra herr på lördagen. 8-4 (2-3, 4-0, 2-1) slutade matchen.

– Vi släpper till alldeles för mycket kontringar i första perioden som gör att Floda får göra tre mål. Men vi kliver sedan ut i andra perioden och spelar med lite större marginal och balans i laget vilket gör att Floda inte får några farligheter. Tredje perioden rullar vi mycket boll och Floda får ett billigt powerplay som de gör mål på men det känns aldrig farligt, kommenterade Skoghalls tränare Toni Walther efter matchen.

Segern var Skoghalls åttonde på de senaste nio matcherna.

Floda var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-3.

I andra perioden var det i stället Skoghall som hade greppet. Laget vann perioden med 4-0 och ställningen efter två perioder var 6-3.

8.51 in i tredje perioden nätade Flodas Chriztopher Fåhraeus på nytt och reducerade åt Floda. Fler mål än så blev det inte för Floda.

12.20 in i perioden slog Skoghalls Erik Hjalmarsson till på pass av Andreas Jansson och ökade ledningen för Skoghall.

Efter 15.12 slog Andreas Jansson till åter igen på pass av Pär Hallerstedt och ökade ledningen för Skoghall. 8-4-målet blev matchens sista.

Andreas Jansson gjorde tre mål för Skoghall och totalt fem poäng.

Det här betyder att Skoghall ligger på andra plats i tabellen, och Floda är på sjätte plats.

I nästa omgång har Skoghall Karlstads IBF Ungdom borta i Colorama Arena, onsdag 16 februari 19.00. Floda spelar hemma mot Alingsås tisdag 15 februari 20.00.

Matchrapporter: Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Floda vann efter förlängning mot Mölndals IBF Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Backadalen en lätt match för Floda som vann klart

Den här artikeln handlar om: