Landskrona förlorade mot Varla

Varla utklassade Landskrona på bortaplan

Varla dominerade stort när laget vann på bortaplan mot Landskrona i division 1 södra Götaland herr med hela 12-0 (4-0, 3-0, 5-0).

Därmed slutade sviten vid fyra förluster i rad för Varla.

Varla spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom mål av Anton Åkerblom, Love Björklund, Albin Jansson och Fredrik Pedersen. Det skulle komma mer från Varla. Varla var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 0-3 och ställningen efter två perioder var 0-7.

Varla fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 12-0. Målen i sista perioden gjordes av Marcus Löfwander, Max Rafsten, Adam Davidsson, Adam Davidsson och Anton Åkerblom.

Varlas Max Rafsten stod för fyra poäng, varav ett mål, Adam Davidsson gjorde två mål och spelade fram till ett mål, Anton Åkerblom gjorde två mål och totalt tre poäng och Love Björklund gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Det här betyder att Landskrona är kvar på tionde och sista plats, och Varla stannar på femte plats, i tabellen.

Lördag 12 februari spelar Landskrona borta mot Partille 14.30 och Varla mot Halmstad hemma 13.00 i Kungsbacka Sporthall.

Matchrapporter: Seger med 8-6 för Kungälv mot Varla Varla åker ur serien – det står klart efter lördagens match Äntligen seger för Varla mot Pixbo Äntligen seger för Zenith mot Varla Varla utan poäng efter förlust mot Träslövsläge