#ibsilly
Alexander Zoric.
Foto: Andreas Joakimsson
Allsvenskan södra

Klart: Han återvänder till sin tidigare klubb

ANNONS

Alexander Zoric vänder hem till Lagan efter ett halvår i SSL.

Efter att ha sprutat in poäng i både division 1 och 2 med sitt Olofström, så valde forwarden Alexander Zoric att pröva lyckan i allsvenska Lagan förra säsongen. Det var ett val som han inte behövde ångra då han blev utsedd till årets rookie, bland annat tack vare sin fina poängskörd med 19 mål och 17 assist på 22 matcher. 

28-åringen insatser uppmärksammades av SSL-laget Jönköping, som värvade över honom i somras. Det har inte gått riktigt lika bra i Superligan – efter 17 matcher står han noterad på 8 mål och 1 assist. 

Nu står det klart att Zoric lämnar Jönköping, detta för en flytt tillbaka till Lagan. 

– Såklart är det oerhört glädjande att Alexander är tillbaka hos oss och vill avsluta säsongen i Lagan IBK. Vi har varit i behov av en riktig målskytt så för oss är det en drömvärvning som vi får in, säger sportchefen Christoffer Johansson till klubbens hemsida.

Lagan ligger på nedflyttningsplats i Allsvenskan Södra, detta på plats 13, och man har bara snittat 4,47 mål per match framåt hittills. Nästa match man spelar sker först om en vecka, när man tar emot serieledarna Warberg.

Annons

Highlights: Höllviken-Lagan 3-4

Matchrapporter: Storvreta vann och avgjorde matchserien 3-1 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot JIK JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Storvreta tog ny seger mot JIK Storvreta tog hem första matchen mot JIK

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Herr?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.


Flest mål: UNIHOC GLNT SUPERSKIN

Spelare: Alexander Galante Carlström, Falun

Antal mål: 52

Faluns superstjärna vann återigen skytteligan och fick ett lyft efter att han fick sin nya GLNT-modell, som han även vann VM-guld med. "Det bästa tycker jag är balansen i klubban", säger Galante Carlström själv om sin nya sticka.

Visste du att nya GLNT-klubban även finns som juniormodell? Hos Nordic Floorball finns den att köpa med både EPIC-blad och ICONIC-blad.

Köp klubban här (pris: 449 kr - just nu 25% rabatt!)



Den här artikeln handlar om: