Farsta vann mot Järfälla

Farsta vann mot Järfälla på hemmaplan

Farsta vann hemma mot Järfälla i division 1 östra Svealand herr. Matchen på söndagen slutade 6-4 (1-0, 1-1, 4-3).

Segern var Farstas sjätte på de senaste sju matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Farsta tog ledningen efter 11.32, genom Hannes Linnes. Farsta gjorde 2-0 genom Hugo Svensson efter 6.55 i andra perioden.

Järfälla reducerade dock till 2-1 genom Jimmy Carman efter 13.29. Farsta vann också tredje perioden 4-3 och ställningen efter tre perioder var 6-4.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Farsta på tredje plats och Järfälla på åttonde plats.

I nästa omgång har Farsta Björklinge hemma i Farstahallen, måndag 7 februari 19.30. Järfälla spelar hemma mot Hammarby lördag 5 februari 16.00.

Matchrapporter: Hässelby klart för kval till Allsvenskan Christian Sandsund femmålsskytt i RA19:s seger mot Farsta Täby FC klart för nedflyttning – efter förlust mot Farsta Tullinge fortsätter vara svårslaget – tog sjätte segern i rad Revansch och tre poäng för Farsta