Farsta vann mot Rotebro

Utklassning när Farsta besegrade Rotebro i Farstahallen

Farsta hade inga problem med Rotebro i division 1 östra Svealand herr, och vann hemma med 6-1 (3-0, 1-0, 2-1).

Segern var Farstas femte på de senaste sex matcherna.

Farsta spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Anton Lundgren och ett mål av Max Danilda. Efter 3.00 i andra perioden nätade William Forsman Eklund, och ökade ledningen för Farsta. 2.24 in i tredje perioden slog Rotebros Lukas Granath till och reducerade åt Rotebro. Men mer än så orkade Rotebro inte med.

11.19 in i perioden nätade Farstas Anton Lundgren åter igen och ökade ledningen för Farsta.

Efter 13.03 nätade Viktor Edstrand och ökade ledningen för Farsta. Det fastställde slutresultatet till 6-1.

Farstas Anton Lundgren gjorde tre mål.

I tabellen innebär det här att Farsta nu ligger på tredje plats. Rotebro är på elfte och sista plats.

Söndag 30 januari 17.15 spelar Farsta hemma mot Järfälla. Rotebro möter Hammarby hemma i Rotebrohallen fredag 28 januari 20.00.

Matchrapporter: Hässelby klart för kval till Allsvenskan Christian Sandsund femmålsskytt i RA19:s seger mot Farsta Täby FC klart för nedflyttning – efter förlust mot Farsta Tullinge fortsätter vara svårslaget – tog sjätte segern i rad Revansch och tre poäng för Farsta