Strängnäs vann mot Sätra

Pelle Hansson tvåmålsskytt för Strängnäs i segern mot Sätra

Strängnäs vann mötet med Sätra hemma med 6-4 (1-2, 3-0, 2-2) på lördagen i Allsvenskan norra herr.

Första perioden var jämn. Strängnäs inledde bäst och tog ledningen genom Pelle Hansson efter bara 49 sekunder, men Sätra kvitterade genom Oskar Flybring. Och Sätra hann också ta ledningen, genom Adam Andersson. Strängnäs gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 1-2 till ledning med 4-2. Sätra reducerade dock till 4-3 genom Fredrik Björkman tidigt i tredje perioden och gav visst liv till matchen igen.

Strängnäs gjorde dock två mål och gick från 4-3 till 6-3 genom mål av Casper Nilsson och Pelle Hansson, och punkterade matchen.

Fredrik Björkman reducerade dock för Sätra som med 6-4 gav matchen liv igen med bara två minuter kvar att spela.

Resultatet innebär att Strängnäs ligger kvar på nionde plats och Sätra sist, på tolfte plats i tabellen.

Onsdag 26 januari 19.30 spelar Strängnäs hemma mot Hudik/Björkberg. Sätra möter Nykvarn Ungdom borta i Furuborghallen lördag 29 januari 15.00.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Strängnäs som besegrade Lillån IBK Strängnäs kvalklart trots förlust mot Lund Elit Partille tog revansch på Strängnäs Storseger för Strängnäs – 12-6 mot Fristad Dålig första period sänkte Fagerhult Habo