Notification

Fira påsken med innebandy i Helsingborg!

Missa inte FCH Påskcup by Scandic i Helsingborg Arena: "Alla matcher i samma byggnad"

Mellan den 15-17 april spelas FCH Påskcup by Scandic i Sveriges häftigaste innebandyarena. Alla matcher spelas i Helsingborg Arena som har tre fullstora planer under samma tak. Huvudarenan där det vanligtvis spelas SSL-innebandy bjuder in till häftiga final arrangemang och rymmer 4700 åskådare.

– Med Helsingborg Arena kan vi bjuda på alla matcher i samma byggnad. Det gör att vi kan koncentrera allt till en plats och bjuda på ett häftigt arrangemang i Arenan. Med allt under ett tak behöver lagen inte åka runt till olika hallar utan kan fokusera på innebandy och kul aktiviteter utanför plan, säger cupgeneral Karin Kotteby. 

Runt Helsingborg Arena finns det mängder med aktiviteter att hitta på Bowling, tennis, padel och en hel idrottsoas där bara fantasin sätter gränser.

Bo bekvämt på Scandic
Med Scandic som huvudpartner till cupen får man ett riktigt toppboende och mat till ett riktigt bra pris. För 1050 kr per spelare får man två nätter på hotell och hotellfrukost samt både lunch och middag.

– Genom vårt samarbete med Scandic har vi fått fram en väldigt bra deal för alla lag som behöver övernattning. Både komfort och mat håller hög klass till samma pris som det brukar vara för att sova på hårt underlag i en skolsal, fyller Kotteby i.

Efter två års inställda cuper pga av Covid-19 hoppas vi nu kunna genomföra innebandysveriges roligaste påskfirande. Inga avgifter behöver betalas innan vi kan garantera att turneringen blir av.

Anmäl ert lag nu på www.påskcup.se

Fakta FCH Påskcup by Scandic:
Datum: 15-17 april
Spelplats: Helsingborg Arena
Klasser: F/P12-F/P16
Matchgaranti: Alla lag spelar minst fyra matcher och under alla dagar