Foto: AC.Kårhag
Superligan

Kvällens SSL-match flyttas för andra gången

ANNONS

Växjö och Sirius verkar aldrig komma till spel. Den redan flyttade matchen flyttas en gång till.

Pandemin fortsätter att gäcka innebandyns Superliga och framförallt Växjö och Sirius. De båda skulle ha mötts redan den 30 december men flyttades då fram tills ikväll 18.30. Men nu uppger Växjö på sin hemsida att matchen inte kommer att spelas ikväll heller:

– På grund av sjukdom i Sirius trupp måste tyvärr kvällens match flyttas med kort varsel. Nytt datum är inte spikat ännu. Tråkigt såklart men vi laddar om och taggar till inför söndagens hemmamatch mot Djurgården istället!

Sirius ligger för närvarande sist i tabellen med nio poäng upp till säker mark och deras nästa match skall spelas redan på lördag borta mot Linköping. Återstår att se om truppen har hunnit att bli frisk då. (Även den matchen har skjutits upp). För tabellnian Växjö var detta den fjärde raka matchen som blev inställd och de har inte spelat sedan mellandagarna. På söndag väntar Djurgården, som har lika många poäng som Sirius, för smålänningarna. 

För er som hade sett fram emot matchen kan trösta er med höjdpunkter från de båda lagens senaste matcher nedan.  


Highlights: Dalen-Djurgården 7-3


Highlights: Jönköping-Växjö 5-10

Se alla målen

 

 

 

  

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Herr?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.


Flest mål: UNIHOC GLNT SUPERSKIN

Spelare: Alexander Galante Carlström, Falun

Antal mål: 52

Faluns superstjärna vann återigen skytteligan och fick ett lyft efter att han fick sin nya GLNT-modell, som han även vann VM-guld med. "Det bästa tycker jag är balansen i klubban", säger Galante Carlström själv om sin nya sticka.

Visste du att nya GLNT-klubban även finns som juniormodell? Hos Nordic Floorball finns den att köpa med både EPIC-blad och ICONIC-blad.

Köp klubban här (pris: 449 kr - just nu 25% rabatt!)



Den här artikeln handlar om: