Visby-Sätra 12-3
Superligan

Highlights: Visby-Sätra 12-3

ANNONS

Visby fortsätter spotta in mål – Sätra ny jumbo efter storförlusten.

Visby har fått upp formen rejält efter en trög start i serien. Det här var fjärde seger på de fem senaste matcherna – enda poängtappet under den perioden kom i den oavgjord amatchen mot  topplaget Salem på bortaplan. 

Det här var också andra matchen i rad som Visby gjorde tvåsiffrigt, totalt har man gjort 25 mål på de två senaste matcherna. I förrförra omgången besegrade man Tullinge med 13-2.

Frågan är hur mycket av den sista tidens fina resultat beror på nyförvärvet från Helsingborg, Mattias Andersson? Igår blev det tre nya poäng från hans klubba och totalt har han gjort 8 mål och 3 assist på sina 5 matcher i den mörkblåa tröjan.

John Pettersson, född 2003, gjorde sitt första mål någonsin för Visby när han kvitterade till 1-1.

Sätras form är inte mycket att hänga i granen. Det här var nionde förlusten i rad, samtliga efter full tid, och man ligger numera sist i tabellen då Täby gick om på målskillnad.

Matchrapporter: Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Tre klara poäng för Visby mot Järfälla Bele Visby klart för kval till Superligan Visby vann stort senast – nu tog IBF Falun Utveckling revansch

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Herr?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.


Flest mål: UNIHOC GLNT SUPERSKIN

Spelare: Alexander Galante Carlström, Falun

Antal mål: 52

Faluns superstjärna vann återigen skytteligan och fick ett lyft efter att han fick sin nya GLNT-modell, som han även vann VM-guld med. "Det bästa tycker jag är balansen i klubban", säger Galante Carlström själv om sin nya sticka.

Visste du att nya GLNT-klubban även finns som juniormodell? Hos Nordic Floorball finns den att köpa med både EPIC-blad och ICONIC-blad.

Köp klubban här (pris: 449 kr - just nu 25% rabatt!)



Den här artikeln handlar om: