Lindome förlorade mot Pixbo
Montage
Matchrapport

Seger för Pixbo borta mot Lindome

ANNONS

Bortalaget Pixbo tog hem de tre poängen efter seger mot Lindome i Allsvenskan södra dam. 3-6 (0-3, 1-0, 2-3) slutade matchen på lördagen.

– Tyvärr var det en väldigt blek insats där vi var tvåa på bollen. Pixbo har hög fart som vi var medvetna om innan. Tyvärr föll vi in i deras spel, vilket de gör bättre än oss. Förutom några enstaka undantag kom vi inte upp i vår nivå och idag räckte vi inte till. Men Pixbo gör det bra och vann rättvist, kommenterade Lindomes tränare Daniel Welin.

Pixbo spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Lisa Aronsson, Lovisa Eliasson och Lina Sjöberg. Efter 29 sekunder i andra perioden nätade Denise Nilsson, och reducerade åt Lindome. Pixbo var starkast i även i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-3 och matchen med 6-3.

Lindome stannar därmed på fjärde plats, och Pixbo på nionde plats, i tabellen.

Torsdag 6 januari möter Lindome Fagerhult Habo hemma 14.00 och Pixbo möter Craftstaden hemma 14.15.

Matchrapporter: Lindome klart för kval till Superligan Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1 Tuff match slutade med seger för Lindome mot Fristad Moa Wahlström stor matchhjälte när Lindome slog Olofström Lindås vann efter sen kvittering mot Lindome

Den här artikeln handlar om: