Hagfors vann mot Stenungsund
Montage
Matchrapport

Hagfors utklassade Stenungsund på hemmaplan

ANNONS

Hagfors dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Stenungsund i division 1 västra herr med hela 17-0 (6-0, 6-0, 5-0).

– Det var riktigt imponerande av killarna att tackla matchen med den attityd de gör. 60 minuter utan dippar och vi spelar ett aggressivt försvarsspel som gör det omöjligt för Stenungsund att skapa några egentliga chanser. Dessutom gör Daniel Bjord och Alexander Bergström sina riktiga comebacker och Daniel Svensson gör sitt först mål i A-laget. Nu tänker vi unna oss att fira jul med en väldigt bra känsla, kommenterade Hagfors tränare Niclas Andersson.

Stenungsunds tränare Kevin Nilsson tyckte så här om matchen:

– Hagfors var väldigt bra idag. Samtidigt ska vi komma ihåg att de som väl kommer till start knappt har tränat på sistone på grund av sjukdom. Flera i laget spelar från start i division 1 för första gången vilket säger en del om vad för lag vi kom till start med idag.

Segern var Hagfors fjärde på de senaste fem matcherna.

Hagfors spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 6-0 genom mål av Rasmus Ericsson, Lucas Söderström, Marcus Hedlund, Jesper Larsson, Noel Michelsson och David Andersson. Det var bara början för Hagfors. Hagfors var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med hela 6-0 och ställningen efter två perioder var 12-0.

Hagfors fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 17-0. Målen i sista perioden gjordes av Johan Jonasson, David Andersson, Daniel Svensson, Mikael Danielsson och Daniel Svensson.

Hagfors stannar därmed i serieledning, och Stenungsund sist, på elfte plats, i tabellen.

I nästa match möter Hagfors Floda borta och Stenungsund möter Skoghall hemma. Båda matcherna spelas lördag 8 januari 14.00.

Matchrapporter: Hälsinggården åker ur serien – det står klart efter söndagens match Uddamålsseger för Kais Mora hemma mot Hagfors Två mål för Alexander Bergström när Hagfors vann mot Alunda Ryck i sista perioden avgjorde för Hagfors borta mot IBK Hudik Hagfors föll i toppmötet mot Vaksala med 4-5

Den här artikeln handlar om: