Notification

Välkomna till mysig cupupplevelse i idrottsstaden Mora

Max 140 lag får plats i klassiska Buster & Starlet Cup - säkra en plats för ditt lag!

Buster & Starlet Cup är Sveriges (och troligen världens) äldsta ungdomscup. Årets upplaga blir den 32:a och arrangörer är KAIS Mora IF och KAIS Mora UIF och vi som jobbar under helgerna är allt från kanslipersonal, SSL-spelare och andra seniorer, våra äldre ungdomar och alla våra lags föräldrar.

Cupen är inte gigantisk, vi kommer ta in max 140 lag. Vi vill försöka ha en mysig inramning och matchtider som håller sig mellan 08-22. Frukost serveras på den skola man bor och lunch/middag på Mora Gymnasium. Korta avstånd mellan logi, mat och arenor.

Mora är en fantastisk idrottsstad med Innebandy, Ishockey, Orientering, Skidor, Alpint mm på elitnivå. Naturen med motionsslingor, vandring och fiske ligger nära.

Alla lag spelar samtliga dagar och minst 4 matcher (Röd svår och medel, minst 5 matcher). Matchtider är 2x15 min och vi försöker se till att man ska hinna se andra lag i föreningen också. Lagen kommer normalt från Sundsvall i norr och Stockholm i söder med undantag för några lag längre norr eller söderut.

Alla är hjärtligt välkomna och vi kommer ta väl hand om Er.

Fakta: Buster & Starlet Cup
Datum: 22-24 april & 29 april-1 maj
Plats: Mora
Klasser: Pojkar & flickor födda 2006-2012
Matchgaranti: Minst fem matcher i röd klass och fyra matcher i blå
Hemsida: https://bustercup.cups.nu
Erbjudande
- 300:- rabatt om förening anmäler 5 eller fler lag
- Vi lottar ut 3 anmälningsavgifter för lag anmälda före 31/12.