VM 2021 (Damer)

TV: Chocken i premiären - se hur det gick till: "På tok för dåligt"

ANNONS

Stora snackisen: Se när Sverige gör tre mål i öppen kasse mot Slovakien.

Sverige tog som väntat en enkel seger i VM-premiären mot Slovakien. Slutsiffrorna skrevs till 22-3 och snacket efteråt handlade mycket om Slovakiens udda taktik att flera gånger ta ut målvakten för att spela sex mot fem, något man gjorde första gången så tidigt som efter drygt två minuters spel. Det resulterade också i flera baklängesmål.

– Jag vet inte vad som händer. Det tydliga är att Slovakien försöker bryta mönstret på något sätt, de tycker väl att Sverige har haft bollen de första två minuterna och tar ut målvakten för att bryta mönster. Slovakiska coachen får ju ta på sig det här helt, jag tycker han får gå hem till Slovakien efter det här. Det är på tok för dåligt! Det är premiär och det har gått två och en halv minut. Skärpning, sa SVT:s expertkommentator Mattias Samuelsson i sändningen.

Se klippet ovan!

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Dam?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.

UNIHOC SUPERSKIN MAX 29

Spelare: Emelie Wibron, Thorengruppen

Antal mål: 50

Emelie avgjorde inte bara VM-finalen för Sverige, hon vann också skytteligan i SSL med 50 mål. Noterbart är att hon på sitt SUPERSKIN MAX 29-skaft har kopplat på bladet Player neongul PE, och grepplindan som hon använder är Top Grip.


Köp Player PE-bladet här (pris: 299 kr)

Köp Top Grip-grepplindan här (pris: 150 kr)


Den här artikeln handlar om: