Munka-Ljungby förlorade mot Lund Elit

Lund Elit upp i topp efter seger mot Munka-Ljungby

Lund Elit är nu serieledare i division 1 södra Götaland herr efter seger, 5-9 (1-4, 2-2, 2-3), borta mot Munka-Ljungby. Lund Elit leder serien två poäng före Partille. Partille har dock en match mindre spelad. Munka-Ljungby ligger på fjärde plats i tabellen.

Lund Elit tog sin sjunde seger i rad i serien, medan Munka-Ljungbys efter fyra raka segrar nu förlorade.

Lund Elit var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-4.

Andra perioden slutade 2-2 och ställningen efter två perioder var 3-6.

Munka-Ljungby reducerade dock till både 4-6 och 5-6 genom Joel Skog och Joel Skog efter 6.55 i tredje perioden.

Lund Elit stod därefter för tre raka mål i när laget gick från 5-6 till 5-9. Lund Elit tog därmed en klar seger.

Hugo Norlund gjorde ett mål för Lund Elit och totalt tre poäng, Dennis Davidsson stod för tre poäng, varav två mål och Kalle Nilsson gjorde två mål och spelade fram till ett mål. Dessutom att Munka-Ljungbys Joel Skog gjorde två mål och totalt tre poäng.

Nästa motstånd för Munka-Ljungby är Varla. Lagen möts lördag 11 december 13.00 i Lindälvshallen. Lund Elit tar sig an Varla hemma lördag 18 december 13.00.

Matchrapporter: Storseger för Lund Elit hemma mot Fristad Storseger för Munka-Ljungby borta mot Malmhaug Strängnäs kvalklart trots förlust mot Lund Elit Fagerhult Habo vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Lund Elit Olofström ny serieledare efter seger mot Munka-Ljungby