Hammarby förlorade mot Tyresö Trollbäcken

Tyresö Trollbäcken tog hem mötet med Hammarby i Sjöstadshallen

Tyresö Trollbäcken tog till slut hem segern mot Hammarby i matchen borta i Sjöstadshallen på lördagen. Matchen i division 1 östra Svealand herr slutade 4-5 (1-2, 2-2, 1-1). Oliver Forsberg stod för Tyresö Trollbäckens avgörande mål 15.46 in i tredje perioden.

Första perioden var jämn. Hammarby inledde bäst och tog ledningen genom Alexander Fastberg efter 12.11, men Tyresö Trollbäcken kvitterade genom Fredrik Odelius. Och Tyresö Trollbäcken hann också ta ledningen, genom Robin Wiregård. Efter 5.28 i andra perioden nätade Mattias Khan, och kvitterade för Hammarby.

Tyresö Trollbäckens Oscar Karlsson gjorde 2-3 efter 6.10.

Efter 9.18 slog Mattias Khan till åter igen, och kvitterade för Hammarby.

Tyresö Trollbäcken tog ledningen alldeles i slutsekunderna av perioden genom Linus Wahlström.

11.43 in i tredje perioden slog Hammarbys Viktor Rodén till och kvitterade för Hammarby.

15.46 in i perioden nätade Tyresö Trollbäckens Oliver Forsberg och avgjorde matchen. Det fastställde slutresultatet till 4-5.

Det här betyder att Hammarby är kvar på sjunde plats, och Tyresö Trollbäcken stannar på femte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Hammarby är Vallentuna. Lagen möts lördag 18 december 16.00 i Sjöstadshallen. Tyresö Trollbäcken tar sig an Björklinge hemma söndag 19 december 16.00.

Matchrapporter: Sundsvall FBC utklassade Tyresö Trollbäcken på hemmaplan IBK Dalens seger spiken i kistan för Tyresö Trollbäcken – som åker ur serien Ryck i sista perioden avgjorde för Tyresö Trollbäcken borta mot Skälby Tyresö Trollbäcken vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Djurgården Förlust mot Sirius trots comeback för Tyresö Trollbäcken