Olofström vann mot Landskrona

11-6 mot Landskrona gjorde Olofström till segrare igen

Spelarna i Olofström fick äntligen njuta av en seger igen, efter 11-6 (2-0, 3-3, 6-3) hemma mot Landskrona. Segern var den första efter sex matcher i rad utan seger i division 1 södra Götaland herr.

I början av matchen var Olofström starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Ivarsson Philip Sjöstedt och Tobias Karlsson. Andra perioden slutade 3-3 och ställningen efter två perioder var 5-3.

Olofström vann också tredje perioden 6-3 och ställningen efter tre perioder var 11-6.

Olofströms Kristian Nilsson stod för sex poäng, varav fyra mål och Robin Mourujärvi gjorde två mål och spelade dessutom fram till tre mål.

Det här betyder att Olofström är kvar på nionde plats, och Landskrona stannar sist, på tionde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Olofström är Partille. Lagen möts fredag 3 december 19.30 i Partillebohallen. Landskrona tar sig an Mölndals IBF borta fredag 17 december 20.00.

Matchrapporter: Stort jubel när Hovshaga säkrade seriesegern med vinst mot Olofström Olofström ny serieledare efter seger mot Munka-Ljungby Klar seger för Olofström – vann med 10-4 mot Malmhaug Seger för Vetlanda med 6-2 mot Olofström Olofström avgjorde tät match mot CL98IC A i tredje perioden