AIK vann mot Täby FC

Seger för AIK på hemmaplan mot Täby FC

AIK vann mötet med Täby FC hemma med 7-4 (3-1, 2-1, 2-2) på fredagen i Allsvenskan norra herr.

I första perioden var det AIK som var starkast. Laget vann perioden med 3-1.

AIK tog kommandot även i andra perioden. Laget gick upp till 4-1 innan Täby FC reducerade.

Därefter kontrollerade dock AIK spelet och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 5-2. Tredje perioden slutade 2-2 och AIK vann matchen med 7-4.

Albin Engström gjorde ett mål för Täby FC och spelade fram till två mål. Dessutom att AIK:s Markus Eriksson gjorde tre mål.

AIK ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Täby FC är på tolfte och sista plats.

AIK tar sig an Bele Barkarby i nästa match hemma fredag 17 december 19.30. Täby FC möter Sätra borta söndag 12 december 17.00.

Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Nyköping åker ur serien – det står klart efter söndagens match Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen Svårstoppade Hässelby fortsätter vinna – 10-5 mot Täby FC IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK