Warberg vann mot FBC Lerum

Warberg avgjorde tät match mot FBC Lerum i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Warberg och gästande FBC Lerum var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Warberg och vann matchen i Allsvenskan södra herr med 5-4 (2-0, 1-3, 2-1).

Segern var Warbergs åttonde på de senaste tio matcherna.

I början av matchen var Warberg starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Joel Birgersson och Isak Stöckel. Efter 7.11 i andra perioden slog Edwin Körberg till, på pass av Filip Erheden och ökade ledningen för Warberg.

FBC Lerums Tobias Sanne gjorde 3-1 efter 11.10 på pass av Victor Johansson.

3-2 kom efter 12.40 genom ett självmål.

Efter 16.40 nätade Tobias Sanne åter igen, och kvitterade för FBC Lerum.

Warberg startade tredje perioden starkast. Laget gick upp till en 5-3-ledning genom mål av Filip Erheden och Mattias Kongstad innan FBC Lerum svarade och gjorde 3-3 genom Pontus Reinholdsson.

Warberg ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan FBC Lerum är på åttonde plats.

I nästa omgång har Warberg Malmö FBC borta i Baltiska Hallen, söndag 12 december 16.00. FBC Lerum spelar hemma mot Karlstad lördag 27 november 14.00.

Matchrapporter: FBC Lerum gjorde sex mål i tredje perioden – vann stort mot Nilsby Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby FBC Lerum klart för kval efter seger mot Kalmarsund FBC Lerum bröt Warbergs segersvit