Örebro SK IBK förlorade mot Surahammar
Montage
Matchrapport

Målfest för Surahammar borta mot Örebro SK IBK

ANNONS

Det blev en riktig storseger för Surahammar mot Örebro SK IBK borta i division 1 mellersta herr. Matchen slutade 4-12 (0-1, 2-5, 2-6).

– Det finns inte så mycket att säga om dagens match. Det är för många delar i spelet som är för dåliga och vi kommer inte upp i någon nivå. För att kunna vara med och slåss om poäng behöver vi ge 100 procent över hela planen, och idag är vi inte nära det tyvärr, kommenterade Örebro SK IBK:s ordförande Robin Lindgjerdet.

Surahammars tränare Peter Stillman tyckte så här om matchen:

– Riktigt viktig och skön seger. Vi fick en ruskig utdelning på våra spelvändningar samt att alla tog sitt ansvar i defensiven.

Gästerna Surahammar startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 02.24 slog William Schlugi till framspelad av Elias Söderberg. Surahammar var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-5 och ställningen efter två perioder var 2-6.

Surahammar vann också tredje perioden 2-6 och matchen med hela 12-4.

Alexander Schlugi gjorde två mål för Surahammar och totalt fyra poäng, Marcus Jonsson stod för tre poäng, varav ett mål och Axel Jinnestrand gjorde två mål och spelade fram till ett mål.

Surahammar ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Örebro SK IBK är på tolfte och sista plats.

På lördag 27 november 13.00 spelar Örebro SK IBK borta mot IBF Västerås, och Surahammar hemma mot Skälby.

Matchrapporter: Målfest för Berg hemma mot Surahammar Jonsson och Engström säkrade segern för Surahammar mot Lidköping Linköping fortsätter skörda segrar hemma – vann med 9-5 mot Surahammar Surahammar vann efter avgörande i tredje perioden mot IBF Norrköping Örebro Innebandys segerrad fortsätter efter 8-5 mot Surahammar

Den här artikeln handlar om: