FBC Lerum vann mot Malmö FBC

Storseger för FBC Lerum hemma mot Malmö FBC

FBC Lerum hade en riktig målfest när man besegrade Malmö FBC hemma i Lerum Arena i Allsvenskan södra herr. FBC Lerum vann med hela 14-5 (1-1, 6-2, 7-2).

Riktigt bra var Joel Ekström, som stod för hela sex mål för FBC Lerum.

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Fredrik Bäckman 3, Victor Johansson 2, William Ljungqvist, Tobias Sanne och Adrian Söderberg, målen för Malmö FBC gjordes av Tobias Andersson 3, Jacob Carleson och Jonas Nordheim.

För FBC Lerum gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Malmö FBC är på femte plats.

FBC Lerum tar sig an Warberg i nästa match borta tisdag 23 november 19.00. Malmö FBC möter Warberg hemma söndag 12 december 16.00.

Matchrapporter: FBC Lerum gjorde sex mål i tredje perioden – vann stort mot Nilsby Gransholm vann stort senast – nu tog Malmö FBC revansch FBC Lerum klart för kval efter seger mot Kalmarsund FBC Lerum bröt Warbergs segersvit Malmö FBC avgjorde i sista perioden och vann mot Karlskrona