Järfälla vann mot Björklinge

Seger för Järfälla på hemmaplan mot Björklinge

Järfälla vann mötet med Björklinge hemma med 8-5 (4-3, 1-0, 3-2) på lördagen i division 1 östra Svealand herr.

I första perioden var det Järfälla som var starkast. Laget vann perioden med 4-3.

Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Efter 13.23 i andra perioden nätade Adam Christiansson åter igen, och ökade ledningen för Järfälla. Järfälla vann också tredje perioden 3-2 och ställningen efter tre perioder var 8-5.

Järfällas Adam Christiansson gjorde fyra mål.

Det här betyder att Järfälla ligger på åttonde plats i tabellen, och Björklinge är på sjätte plats.

Järfälla tar sig an Vallentuna i nästa match borta fredag 26 november 20.00. Björklinge möter Tyresö Trollbäcken borta söndag 19 december 16.00.

Matchrapporter: IBF Borlänge vann – klart för kval till Allsvenskan Förlust på bortaplan för Björklinge mot Rasbo Förlängningsseger för Runsten mot Björklinge Seger för Sandvikens AIK hemma mot Björklinge Björklinge utklassade LI20 IBF på hemmaplan