Örebro Innebandy vann mot Lagan

Efterlängtad seger för Örebro Innebandy – bröt förlustsviten mot Lagan

Det har varit en tung period med sju förluster i rad för Örebro Innebandy i Allsvenskan södra herr. Men hemma mot Lagan bröts den tuffa sviten. Det blev 5-4 (2-0, 1-1, 2-3) i matchen i Idrottshuset.

I början av matchen var Örebro Innebandy starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Anton Jerlström och Emil Saverstam. Efter 5.16 i andra perioden ökade Örebro Innebandy på till 3-0 genom Rasmus Rudolfsson.

Lagan reducerade dock till 3-1 genom Kristoffer Karlsson efter 11.18. I tredje perioden var det i stället Lagan som hade övertaget. Laget vann perioden med 2-3 men Örebro Innebandy kunde hålla undan och vinna matchen med 5-4.

För tabellens utseende betyder det här att Örebro Innebandy ligger på tionde plats medan Lagan har niondeplatsen.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 18 december. Då möter Örebro Innebandy Åby i Åby Arena 14.00. Lagan tar sig an Karlstad hemma 17.00.

Matchrapporter: Örebro Innebandy klart för kval till Allsvenskan Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping Örebro Innebandy vann toppmötet mot Linköping med 5-2 Örebro Innebandys segerrad fortsätter efter 8-5 mot Surahammar