CL98IC A vann mot Craftstaden

Storseger för CL98IC A hemma mot Craftstaden

CL98IC A hade en riktig målfest när man besegrade Craftstaden hemma i Kalmar Sportcenter i division 1 östra Götaland herr. CL98IC A vann med hela 11-1 (5-0, 2-0, 4-1).

Craftstadens tränare Johan Magnusson tyckte så här om matchen:

– En riktigt tung förlust, men helt rättvis. Vi gör en riktigt dålig första period rakt igenom. Det är ett riktigt bottennapp och vi är inte ens där idag. Det blev successivt bättre, men inte i närheten av den nivån som vi kan spela på. Nu är det bara att blicka framåt mot nästa fredag, där vi verkligen ska ta revansch på oss själva.

Segern var CL98IC A:s fjärde på de senaste fem matcherna.

CL98IC A spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 5-0 genom mål av Hugo Lindeborg, Jonathan Karlberg, David Carrington, Filip Gustafsson och Viktor Ojala. Det skulle komma mer från CL98IC A. CL98IC A var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-0 och ställningen efter två perioder var 7-0.

CL98IC A hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 0.12 genom Melker Sandebäck, och gick upp till 10-0 innan Craftstaden svarade.

Innan matchen var över hade CL98IC A gjort hela 11-1.

Det här betyder att CL98IC A ligger på femte plats i tabellen, och Craftstaden är på tolfte och sista plats.

CL98IC A tar sig an Växjö IBK U i nästa match hemma fredag 26 november 19.30. Craftstaden möter samma dag 20.00 Hovshaga hemma.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug Jonathan Ronsten gjorde två mål för CL98IC A i segern mot Hovshaga CL98IC A besegrade Munka-Ljungby efter Hannes Slöjdares dubbel Olofström avgjorde tät match mot CL98IC A i tredje perioden

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Herr?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.

Flest mål: UNIHOC GLNT SUPERSKIN

Spelare: Alexander Galante Carlström, Falun

Antal mål: 52

Faluns superstjärna vann återigen skytteligan och fick ett lyft efter att han fick sin nya GLNT-modell, som han även vann VM-guld med. "Det bästa tycker jag är balansen i klubban", säger Galante Carlström själv om sin nya sticka.

Visste du att nya GLNT-klubban även finns som juniormodell? Hos Nordic Floorball finns den att köpa med både EPIC-blad och ICONIC-blad.

Köp klubban här (pris: 449 kr - just nu 25% rabatt!)