Mullsjö förlorade mot Falun

Falun slog Mullsjö på bortaplan

Falun vann mötet i Superligan SSL herr på bortaplan mot Mullsjö, med 4-2 (0-1, 3-1, 1-0).

Mullsjö tog ledningen efter 4.18, genom Kim Ganevik på pass av Daniel Gidske. Efter 6.17 i andra perioden nätade Alexander Galante Carlström, på pass av Omar Aldeeb och kvitterade för Falun.

Mullsjös Pelle Tarenius gjorde 2-1 efter 11.16 framspelad av Sebastian Palmqvist.

Efter 18.09 slog Emil Kalentun till, framspelad av Johan Samuelsson och kvitterade för Falun.

Emil Nilsen gjorde dessutom 2-3 efter 18.49 på pass av Alexander Galante Carlström.

14.53 in i tredje perioden slog Faluns Casper Backby till framspelad av Rasmus Enström och ökade ledningen för Falun. Därmed hade laget vänt matchen. 2-4-målet blev matchens sista.

Mullsjö ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Falun ligger på sjätte plats.

Nästa motstånd för Mullsjö är Thorengruppen. Lagen möts torsdag 25 november 18.30 i Umeå Energi Arena. Falun tar sig an Jönköping hemma onsdag 24 november 18.30.

Matchrapporter: IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun Pixbo fick en drömstart – vann efter förlängningsdrama

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Herr?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.

Flest mål: UNIHOC GLNT SUPERSKIN

Spelare: Alexander Galante Carlström, Falun

Antal mål: 52

Faluns superstjärna vann återigen skytteligan och fick ett lyft efter att han fick sin nya GLNT-modell, som han även vann VM-guld med. "Det bästa tycker jag är balansen i klubban", säger Galante Carlström själv om sin nya sticka.

Visste du att nya GLNT-klubban även finns som juniormodell? Hos Nordic Floorball finns den att köpa med både EPIC-blad och ICONIC-blad.

Köp klubban här (pris: 449 kr - just nu 25% rabatt!)