Endre förlorade mot Pixbo Wallenstam

Segerraden förlängd för Pixbo Wallenstam – besegrade Endre

1-6 (0-2, 1-2, 0-2) blev resultatet när Endre och Pixbo Wallenstam möttes i ICA Maxi Arena på söndagen. I och med detta har Pixbo Wallenstam hela åtta raka segrar i Superligan SSL dam.

I början av matchen var Pixbo Wallenstam starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Caroline Adelöw och Cajsa Elm. Pixbo Wallenstam gjorde två mål i andra perioden och gick från 0-2 till 0-4.

Endre reducerade dock till 1-4 genom Agnes Wiklund med 02.05 kvar att spela. Pixbo Wallenstam fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Eliska Krupnová och Cajsa Elm.

Noterbart är att Pixbo Wallenstams Eliska Krupnová stod för tre poäng, varav två mål.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Endre på fjärde plats och Pixbo Wallenstam på andra plats.

Endre tar sig an Västerås Rönnby i nästa match hemma söndag 12 december 12.30. Pixbo Wallenstam möter samma dag 16.30 Lund Elit hemma.

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK Rönnby IBK vann mot Pixbo Wallenstam efter straffdrama