Sirius förlorade mot Mullsjö

Mullsjö upp i topp efter seger mot Sirius

Mullsjö är nu serieledare i Superligan SSL herr efter seger, 3-8 (0-1, 1-2, 2-5), borta mot Sirius. Mullsjö leder serien en poäng före Thorengruppen. Sirius ligger på 13:e plats i tabellen.

Segern var Mullsjös sjätte på de senaste sju matcherna.

Mullsjö tog ledningen efter 19.00, genom Oskar Malmgren på pass av Sebastian Palmqvist. Även i andra perioden var det Mullsjö som var starkast. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 1-3.

Mullsjö startade tredje perioden vassast. Laget gick upp till en 1-7-ledning. Sirius fick förvisso in ett tröstmål.

Därefter var det dock Mullsjö som avgjorde. Laget gjorde 2-8 med två minuter kvar att spela genom Sebastian Palmqvist på pass av Simon Karlsson. Sirius hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 3-8.

Sebastian Palmqvist gjorde två mål för Mullsjö och spelade dessutom fram till två mål och Kim Ganevik stod för tre poäng, varav två mål.

Tisdag 16 november 18.30 spelar Sirius borta mot Jönköping. Mullsjö möter Falun hemma i Nyhemshallen onsdag 17 november 19.00.

Matchrapporter: IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger IBF Falun tog ny seger i serien mot Mullsjö IBF Falun sköna start – vann mot Mullsjö Mullsjö vann trots uppryckning av FCH