Djurgården förlorade mot Jönköping

Fortsatt tungt för formsvagt Djurgården – förlust mot Jönköping

Det räcker inte hela vägen till seger för Djurgården. Det står klart efter 6-7 (2-2, 1-2, 3-3) hemma mot Jönköping. Det var Djurgårdens åttonde match i rad utan seger i Superligan SSL herr.

Matchen fortsatte att vara jämn i första perioden. Perioden slutade 2-2 och resultatet var 2-2 efter en perioders spel.

I andra perioden var det Jönköping som var starkast. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 3-4.

Tredje perioden slutade 3-3 och Jönköping vann matchen med 7-6.

Patrik Kareliusson gjorde två mål för Djurgården och spelade dessutom fram till två mål och Sebastian Gafvelin stod för tre poäng, varav två mål. Dessutom att Jönköpings Joel Wadsten gjorde tre mål för.

Det här betyder att Djurgården ligger kvar på 14:e och sista plats i tabellen, och Jönköping på tolfte plats.

Nästa motstånd för Djurgården är Helsingborg. Lagen möts onsdag 17 november 19.00 i Eriksdalshallen. Jönköping tar sig an Sirius hemma tisdag 16 november 18.30.

Matchrapporter: Storvreta vann och avgjorde matchserien 3-1 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot JIK JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Storvreta tog ny seger mot JIK Storvreta tog hem första matchen mot JIK