Växjö förlorade mot Dalen

Dalen slog Växjö efter Daniel Sonidssons dubbel

Det blev Dalen som gick segrande ur mötet med Växjö i Superligan SSL herr på bortaplan, med 6-4 (1-1, 2-1, 3-2).

Första perioden var jämn. Växjö inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Anton Kidell efter 1.44, men Dalen kvitterade genom Emil Wiklund bara två minuter senare. Efter 6.33 i andra perioden slog Markus Jonsson till, på pass av Tommy Bolin och gav Växjö ledningen.

Dalens Felix Forslund gjorde 2-2 efter 13.24 på pass av Alexander Hedlund.

Dalen gjorde också 2-3 efter 15.39 när Daniel Sonidsson hittade rätt framspelad av Alexander Hedlund.

Dalen var starkast i även i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-3 och matchen med 6-4.

Daniel Sonidsson gjorde två mål för Dalen och totalt tre poäng och Alexander Hedlund hade tre assists.

Dalen ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Växjö är på tionde plats.

I nästa match, onsdag 17 november 18.30, har Växjö Kalmarsund borta i KIFAB Arena, medan Dalen spelar hemma mot Hagunda.

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö