CL98IC A vann mot Hovshaga

Tuff match slutade med seger för CL98IC A mot Hovshaga

Det svängde i matchen i division 1 östra Götaland herr mellan CL98IC A och Hovshaga i Kalmar Sportcenter. Bortalaget Hovshaga hade ledningen i början av tredje perioden, med 3-2, men CL98IC A vände matchen och vann till slut med 5-4.

CL98IC A tog ledningen efter 13.10, genom Jonathan Karlberg.

Hovshaga kvitterade till 1-1 efter 15.35, genom Adam Axelsson.

CL98IC A tog ledningen på nytt efter 15.43, genom Hugo Lindeborg.

Efter 4.54 i andra perioden nätade Adam Axelsson ännu en gång, och kvitterade för Hovshaga.

Linus Persson gjorde dessutom 2-3 efter 8.46.

CL98IC A gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 2-3 till ledning med 5-3.

Rasmus Carlsson reducerade förvisso, men närmare än 5-4 kom inte Hovshaga.

För tabellens utseende betyder det här att CL98IC A ligger på femte plats medan Hovshaga har niondeplatsen.

Nästa motstånd för CL98IC A är Craftstaden. Lagen möts fredag 19 november 20.15 i Kalmar Sportcenter. Hovshaga tar sig an Vimmerby hemma torsdag 18 november 19.30.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Stort jubel när Hovshaga säkrade seriesegern med vinst mot Olofström Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug Hovshaga kvalklart efter seger mot Vetlanda Jonathan Ronsten gjorde två mål för CL98IC A i segern mot Hovshaga