Lagan-Fagerhult Habo 3-8
Allsvenskan södra

Highlights: Lagan-Fagerhult Habo 3-8

Fagerhult Habo tog tredje raka segern i Allsvenskan Södra.

Förutsättningarna inför matchen var att Lagan låg femma på tio poäng och Fagerhult Habo trea på 16.

Fagerhult gick upp i en tidigt 2-0-ledning innan tre minuter var spelat och när första perioden var över ledde man med 4-3. Andra perioden blev mållös men i tredje kunde bortalaget dra i från ytterligare och till slut vinna med 8-3.

Tre spelare i Fagerhult gjorde tre poäng: Rutinerade Joel Dagman och Jesper Ekström samt 18-målskytten från fjolårssäsongen i SSL, Simon Hedin.

Segern var Fagerhults tredje raka och på de matcherna har man blott släppt in fem mål. Totalt har det blivit 27 insläppta vilket är bäst i hela serien (tvåan Warberg har släppt in 33).

Målvakt - Ut20:00 Cyril Haldemann

Matchrapporter: Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien Fagerhult Habo får sikta på kval trots seger mot Fristad Fagerhult Habo vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Lund Elit Fiaskosäsong för Lillån IBK – som åker ur serien Dålig första period sänkte Fagerhult Habo