Nilsby förlorade mot Skoghall

Skoghall tog bonuspoängen borta mot Nilsby

Matchen i division 1 västra herr mellan hemmalaget Nilsby och gästande Skoghall var oavgjord vid full tid, 5-5. Först i förlängningen kom avgörandet, där bortalaget spikade segerresultatet, 6-5 (4-2, 0-1, 1-2, 1-0). Andreas Jansson blev matchhjälte för Skoghall med sitt mål blott 18 sekunder in i förlängningen.

Därmed har Skoghall vunnit fyra matcher i rad.

Skoghall var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-4.

10.29 in i tredje perioden reducerade Nilsbys Tom Johansson på nytt på pass av Daniel Lundh. Nilsby dominerade spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter tre perioder var 5-5.

I förlängningen tog det 18 sekunder innan Skoghall avgjorde till 5-6. Matchvinnare för bortalaget blev Andreas Jansson.

Skoghalls Andreas Jansson stod för tre poäng, varav två mål. Dessutom att Nilsbys Daniel Lundh gjorde två mål och totalt tre poäng.

Resultatet innebär att Nilsby ligger kvar på fjärde plats och Skoghall på tredje plats i tabellen.

I nästa match, lördag 20 november 14.00, har Nilsby Karlstads IBF Ungdom hemma i ECG Arena, medan Skoghall spelar borta mot Lidköping.

Matchrapporter: FBC Lerum gjorde sex mål i tredje perioden – vann stort mot Nilsby Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Hovslätt besegrade Nilsby och toppar nu tabellen Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall