Notification

GS Innebandycenter: Precision, intensitet och koncentration

Specialtränarna som erbjuder extraträning under säsong.

Ett par kilometer ifrån centralstationen i Göteborg finns sedan 2020 Sveriges enda innebandycenter som fungerar som träningsanläggning för individuell innebandyträning.  Det är en anläggning öppet för alla medlemmar som vill ha högsta kvalité på träning i en fräsch miljö. Kunskap och erfarenhet spelar ingen roll men förväntan på intensitet och koncentration.

– Vi vill erbjuda mycket mer än vad en vanlig träning med ditt innebandylag ger. Mer fokus, mer passningar, mer skott men framförallt en tränare som helt fokuserar på individen som tränar. Spelare blir markant bättre av att närvara på dessa träningar, säger Diego från GS till Innebandymagazinet.

För att enkelt förklara vad GS Innebandycenter är: Det är en träningsanläggning i Göteborg som erbjuder en timmas träningspass med individuell fokus och feedback för ungdomar 12 år och uppåt (födda 2009). Träningen sker i helt nya lokaler och i anslutning till träningsplanen finns ett gym samt balkongläktare och lounge för föräldrar.

De som driver verksamheten är Anders Sjöstrand, som vunnit fyra SM-guld med Warberg och Pixbo Wallenstam, och Diego Wijkander som gjort sig främst känd som instruktör, inspiratör och innebandyinfluenser på sociala medier i många år med massor av följare men framförallt innebandytränare på heltid i över femton års tid. Sjöstrand som var en vindsnabb spelare under sin karriär har fokus på fysik och snabbhetsträningen och ”DiegoDigge” detaljerna med klubba och boll samt rörelsemönstren för dig som spelare.

Träningsanläggningen är öppet i stort sett hela året. Och ungdomar kommer från olika delar av landet för att få extraträning av teamet i Göteborg.

– Oavsett vilken klubb man spelar i så kan man träna extra med oss. Vi erbjuder enkelträningar, till olika paketpris till årskort beroende på hur mycket man vill träna.

Du kanske även vill läsa: TV: Magnus testar GS Innebandycenter