Dalen förlorade mot Falun

Falun vann mot Dalen på bortaplan

Falun vann borta mot Dalen i Superligan SSL herr. Matchen på söndagen slutade 6-9 (2-4, 1-0, 3-5).

I första perioden var det Falun som var starkast. Laget vann perioden med 2-4.

Efter 9.37 i andra perioden nätade Daniel Sonidsson ännu en gång, framspelad av Pär Forsman och reducerade åt Dalen. Falun vann också tredje perioden 3-5 och ställningen efter tre perioder var 6-9.

Snackisen var att Faluns Omar Aldeeb stod för fyra poäng, varav ett mål och Malte Lundmark gjorde ett mål och totalt tre poäng. Dessutom att Dalens Daniel Sonidsson gjorde tre mål.

För tabellens utseende betyder det här att Dalen ligger på sjätte plats medan Falun har tredjeplatsen.

Söndag 14 november 16.30 spelar Dalen borta mot Växjö. Falun möter Hagunda hemma i Guide Arena lördag 13 november 16.00.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun