Rotebro förlorade mot Tyresö Trollbäcken

Tyresö Trollbäcken utklassade Rotebro på bortaplan

Tyresö Trollbäcken fick utdelning när laget vann på bortaplan mot Rotebro i division 1 östra Svealand herr med klara 9-3 (4-1, 3-2, 2-0).

Tyresö Trollbäcken dominerade första perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.43 genom Fredrik Odelius innan Rotebro kvitterade.

Därefter handlade dock allt om Tyresö Trollbäcken och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 1-4. Tyresö Trollbäcken var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 3-7.

Tyresö Trollbäcken fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9-3. Målen i sista perioden gjordes av Kevin Hässler och Mathias Benckert.

Snackisen var att Oscar Norrman gjorde tre mål för Tyresö Trollbäcken.

Tyresö Trollbäcken ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Rotebro är på elfte och sista plats.

Torsdag 4 november 20.00 spelar Rotebro borta mot Vallentuna. Tyresö Trollbäcken möter Farsta hemma i Tyresöhallen onsdag 3 november 20.00.

Matchrapporter: Sundsvall FBC utklassade Tyresö Trollbäcken på hemmaplan IBK Dalens seger spiken i kistan för Tyresö Trollbäcken – som åker ur serien Ryck i sista perioden avgjorde för Tyresö Trollbäcken borta mot Skälby Tyresö Trollbäcken vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Djurgården Förlust mot Sirius trots comeback för Tyresö Trollbäcken