Notification
Foto: Prague Games

Boka ditt cupäventyr med OLKA Sportresor!

Missa inte chansen att delta i världens mest internationella turnering i innebandy.

OLKA Sportresor är den ledande resebyrån i Skandinavien för cuper, turneringar och träningsläger i innebandy. Årligen tar hundratals lag hjälp av OLKA för att få oförglömliga äventyr.

– Vi fixar med allt kring er resa som boende, mat, transporter som i flyg, buss och färja. Ni har helt enkelt en arrangör som sköter allting så att ni kan fokusera på deltagandet, säger reseproducenten Peter Danielsson.

VM i Helsingfors 10-12 december

Närmast finns en häftig möjlighet för den som vill uppleva innebandy-VM för herrar på plats i Hartwall Arena i Helsingfors, Finland. OLKA erbjuder flera olika finalpaket som inkluderar både boende på fyrstjärniga Scandic Park Helsinki och matchbiljetter på långsidans ”svenska läktare”. Följ Sveriges jakt på guldet på bästa sätt! 

Mer information om de bokningsbara paketen hittas här: https://olka.se/ovrigaresor/innebandy/finland/innebandy-vm/

 

Aktuella cuper att anmäla sig till under 2022:

Tallink Floorball Tournament

Maj & juni 2022

I Estlands huvudstad Tallinn avgörs innebandyturneringen Tallink Floorball Tournament för ungdomar, juniorer och seniorer under tre helger. Helgen 13-15 maj spelas turneringen för ungdomar och juniorer i klass A-D (födda 2001-2007). Den 20-22 maj spelas turneringen för pojkar (födda 2008-2012).  Den 10-11 maj spelas turneringen för seniorer (dam och herr).

Mer information

Ungdomar: https://olka.se/cuper/innebandy/estland/tallink-floorball-tournament-ungdomar/

Pojkar: https://olka.se/cuper/innebandy/estland/tallink-floorball-tournament-pojkar

Seniorer: https://olka.se/cuper/innebandy/estland/tallink-floorball-tournament-seniorer/

 

Prague Games

13-16 juli 2022

Prague Games är världens mest internationella ungdomsturnering i innebandy! Över 400 lag från 14 olika länder deltar årligen i Prague Games. 2022 blir den 18:e upplagan sedan starten 2004. Det innebär att turneringen har sett fler än 5500 lag från 19 länder sedan starten. OLKA är exklusiv partner till Prague Games på den svenska marknaden och hanterar sedan 2015 alla bokningar inklusive registrering av lag för turneringen samt logi för de deltagande lagen från Sverige. Åldersklasser: F04, F06, F08, F2010, P04, P05, P06, P07, P08, P09, P2010.

Mer information: https://olka.se/cuper/innebandy/tjeckien/prague-games/

 

Czech Open

11-14 augusti 2022

Czech Open är världens mest internationella innebandyturnering och sedan starten 1993 har cupen haft hela 4 300 deltagande lag från 30 olika nationer. Ta chansen att inleda säsongen med spel av hög klass i denna turnering som spelas på både bredd- och elitnivå. OLKA är exklusiv partner till Czech Open från och med 2018 och handhar alla bokningar, lagregistreringar och ordnar logi för samtliga deltagande svenska lag. Åldersklasser: Dam, Dam Elit, Herr, Herr Elit, Herr Junior, Herr Pro.

Mer information: https://olka.se/cuper/innebandy/tjeckien/czech-open/

 

Fler paketerbjudanden finns på https://olka.se/

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Dam?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.

UNIHOC SUPERSKIN MAX 29

Spelare: Emelie Wibron, Thorengruppen

Antal mål: 50

Emelie avgjorde inte bara VM-finalen för Sverige, hon vann också skytteligan i SSL med 50 mål. Noterbart är att hon på sitt SUPERSKIN MAX 29-skaft har kopplat på bladet Player neongul PE, och grepplindan som hon använder är Top Grip.


Köp Player PE-bladet här (pris: 299 kr)

Köp Top Grip-grepplindan här (pris: 150 kr)