Munka-Ljungby vann mot Pixbo Wallenstam
Montage
Matchrapport

Seger för Munka-Ljungby hemma mot Pixbo Wallenstam

ANNONS

Hemmalaget Munka-Ljungby tog hem de tre poängen efter seger mot Pixbo Wallenstam i Allsvenskan södra dam. 5-1 (1-0, 0-0, 4-1) slutade matchen på lördagen.

– Ja vi gjorde en bra match, mycket energi och många som vill vara delaktiga. Tycker att båda lagen gör en bra första period som kunde slutat hur som helst, men vi är lite hetare i de farliga lägena. I andra perioden är det lite stimmigt men vi skapar många bra lägen som inte riktigt vill trilla in. I tredje tycker jag att vi tar mer kommando och tar bollen in på de jobbiga ytorna vilket också resulterar i ett par måls ledning. Pixbo gör ett sista ryck och lyckas spräcka nollan men det känns som att vi har koll på dem och lyckas även göra 5-1 i öppet mål. Äntligen första tre poäng in på kontot och det på hemmaplan igen efter en lång väntan. Det har vi saknat och ser fram emot ännu fler, kommenterade Munka-Ljungbys tränare Marcus Hedlund efter matchen.

Målgörare för Munka-Ljungby var Nathalie Britzén Bengtsson, Anna Johansson-Modig, Linda Nilsson, Jonna Svensson och Victoria Sylwander, medan Pixbo Wallenstams enda mål gjordes av Maja Fogelhamre.

Senaste mötet lagen emellan slutade med seger för Pixbo Wallenstam med 3-2.

I nästa omgång har Munka-Ljungby Lindome borta i Almåshallen, fredag 29 oktober 19.30. Pixbo Wallenstam spelar hemma mot Fagerhult Habo söndag 24 oktober 13.30.

Matchrapporter: Thorengruppen svenska mästare – vann SM-finalen dam i innebandy mot Pixbo Wallenstam Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK

Den här artikeln handlar om: