Anna Wijk
Anna Wijk.
Foto: Per Wiklund
Superligan

Anna Wijk uttalar sig om framtiden

ANNONS

Världsstjärnan kan komma att göra comeback igen efter jul.

Senaste gången som Anna Wijk spelade en innebandymatch var den 6:e november. Hon tillhörde då Storvreta men fick chansen att göra en temporär comeback i Mora under några matcher.

Sedan dess har hon hunnit bli mamma och hennes fortsatta innebandyframtid har varit osäker. I somras intervjuades hon av Dalarnes-Tidningar och berättade då att känslan var att hon spelat färdigt, även om ingen dörr var stängd för framtida spel.

Nu, nio veckor sedan hon blev mamma till sonen Colin, så öppnar hon upp dörren igen för en comeback.

– Jag har inte sagt att dörren är helt stängd än. Comebacken är inte så nära just nu, men vi får se efter jul. Om det blir spel eller om jag är färdig, säger hon till SportExpressen.

Wijk skrev på för allsvenska Storvreta inför förra säsongen, en av tidernas mest chockerande övergångar. Det blev dock bara fem matcher och sju poäng hos Uppsala-laget då serien stängdes ner. Kontraktet har gått ut sedan dess vilket gör att hon kan skriva på för vilken klubb som helst.


Sverige-Finland 9-13

Alla målen mellan Sverige och Finland

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Dam?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.

UNIHOC SUPERSKIN MAX 29

Spelare: Emelie Wibron, Thorengruppen

Antal mål: 50

Emelie avgjorde inte bara VM-finalen för Sverige, hon vann också skytteligan i SSL med 50 mål. Noterbart är att hon på sitt SUPERSKIN MAX 29-skaft har kopplat på bladet Player neongul PE, och grepplindan som hon använder är Top Grip.


Köp Player PE-bladet här (pris: 299 kr)

Köp Top Grip-grepplindan här (pris: 150 kr)


Den här artikeln handlar om: