Notification
Foto: Adam Troy

Selected Player: Boosta din bollkänsla under höstlovet

Jonte Kronstrands individuella träning gör dig till en bättre innebandyspelare.

Så här några veckor in på den nya säsongen efter pandemin tycks många spelare fortfarande leta känslan eller försöka ta ikapp den förlorade säsongen 2020/21. Innebandymagazinet som inleder ett specialtema om individuell träning tipsar i sista minuten om Selected Players populära höstlovsläger på dagtid från måndag till torsdag och som finns på många platser i Sverige.
– Det låter som ett utmärkt tips. Fram till den 24:e oktober går det att anmäla sig så se till att vara snabba för det här vill du inte gärna missa, säger Jonathan Kronstrand, ansvarig för Selected Player till Innebandymagazinet.

Vad är det som du får träna på under höstlägret?
– Först och främst är det fyra heldagar helt i innebandyns tecken med våra instruktörer. Det är många unga innebandyspelare som nu när serierna och cuperna kommit igång vill följa sin utvecklingskurva som kanske stannade upp under pandemin. Vi jobbar med att bygga upp både känsla och bollkontroll i högre fart.

Ni har gjort en analys vad dagens spelare i SSL använder för tekniker i matchspelet och anpassat det till er träning?
– Absolut och vi har tagit fram hjälpmedlet SkillPads och Rebounds som ska skapa de exakta rörelserna, hur stora och hur många som behövs för att spelaren ska öka sin tekniktempot för att sedan övergå till att i samma program testa tekniken mot riktig motståndare.

Här är länken till anmälningssidan: https://selectedplayer.com/sv/localcamp/