Allsvenskan norra

TV: Hudik/Björkberg-duon bjuder på IB-godis landslaget-style

ANNONS

Jakob Jonsson och Filip Nilsson gör en kopia på landslagets snyggaste mål i helgen.

I helgens spelades det bara en match i Allsvenskan på grund av landslagsuppehållet. Då passade Hudik/Björkbergs-duon Jakob Jonsson och Filip Nilsson att bjuda på lite innebandygodis landslaget-style. 

Backen Filip Nilsson gjorde två mål båda assisterade av Jonsson och Jonsson gjorde ett mål assisterad av Nilsson. Det snyggaste målet var definitivt 3-3 kvitteringen mot AIK. Målet är nästa en exakt kopia av landslagets snyggaste mål i helgen som Robin Nilsberth och Kim Nilsson stod för, även där en back och en forward i samarbete.

Kolla in Hudikduon tre mål i klippet ovan och framförallt det andra målet som är riktig innebandygodis. I klippet nedan kan du se landslagets variant av Hudikduons mål och det är det femte målet. 


Herrlandslagets 5 snyggaste mål från EFT

De fem snyggaste målen fråån helgens EFT

 

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Herr?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.


Flest mål: UNIHOC GLNT SUPERSKIN

Spelare: Alexander Galante Carlström, Falun

Antal mål: 52

Faluns superstjärna vann återigen skytteligan och fick ett lyft efter att han fick sin nya GLNT-modell, som han även vann VM-guld med. "Det bästa tycker jag är balansen i klubban", säger Galante Carlström själv om sin nya sticka.

Visste du att nya GLNT-klubban även finns som juniormodell? Hos Nordic Floorball finns den att köpa med både EPIC-blad och ICONIC-blad.

Köp klubban här (pris: 449 kr - just nu 25% rabatt!)



Den här artikeln handlar om: