Trosa Edanö spelade lika mot Salem

Trosa Edanö och Salem delade på poängen efter 6-6

Det blev delad pott när Trosa Edanö tog emot Salem i Juniorallsvenskan Grupp F herr. Slutresultatet skrevs till 6-6 (2-1, 3-1, 1-4).

Trosa Edanö startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 2.14 slog Charlie Munkhammar till framspelad av Oscar Snell.

Salem kvitterade till 1-1 efter 9.22, genom Ahmad Dakhallah på pass av Jacob Björksiöö.

Trosa Edanö tog ledningen på nytt efter 10.55, genom Benjamin Lindskog.

Trosa Edanö stod därefter för tre raka mål i början av andra perioden när laget gick från 2-1 till 5-1 på bara 5.53.

Salem reducerade dock till 5-2 genom Jacob Björksiöö efter 10.42. Salem reducerade igen 18 sekunder in i tredje perioden genom Emil Björkman framspelad av Jonathan Högback.

5.04 in i perioden reducerade Salems Jacob Björksiöö på nytt på pass av Emil Björkman.

6.24 in i perioden slog Trosa Edanös Oscar Snell till och ökade ledningen för Trosa Edanö.

15.45 in i perioden nätade Salems Ahmad Dakhallah framspelad av Emil Björkman och reducerade åt Salem.

Laget kvitterade till 6-6 med 22 sekunder kvar att spela genom Jacob Björksiöö framspelad av Ahmad Dakhallah. Det fastställde slutresultatet till 6-6.

Trosa Edanö har nu sju poäng efter fem spelade matcher, medan Salem har fem poäng efter fyra matcher.

I nästa omgång har Trosa Edanö Linköping FBC borta i Linköpings Sporthall, söndag 24 oktober 17.00. Salem spelar hemma mot Strängnäs söndag 17 oktober 17.00.

Matchrapporter: Trosa Edanö tog hem mötet med Onyx i Hedebyhallen Salem slog Gnesta på bortaplan Formstarkt Linköping FBC tog ännu en seger Seger för Salem hemma mot Ledberg/Solfjäderstaden Storseger för Salem hemma mot Strängnäs